Vejlby Dune ist ein beliebtes Feriengebiet an der We

Beskrivelse
Området

Vejlby Klit ligger på en smal stribe land mellem Vesterhavet og den 5 km lange sø Ferring Sø. 10 km mod øst ligger handelsbyen Lemvig og et par km syd fra ferieområdet ligger Bovbjerg Fyr og ferieparken Vejlby Sommerpark. Sommerhusområdet er roligt beliggende og beskyttet bag de høje klitter. Her kan I slappe af, hygge jer, bade i havet, vandre i området, gå på rav jagt, fiske, surfe samt flyve med drage eller modelfly.


Natur

Naturen er både vild og mild her i området. Vejlby Klit er et sammenhængende klitområde med høje klitter og Vesterhavet mod vest, Ferring Sø mod syd og de store vådområder med fugletræk mod øst og nord. Afstanden mellem Vesterhavet og Ferring Sø er kun ca. 1,5 km.
Klosterhede Plantage er Danmarks største plantede skov. I skoven kan du nyde naturen på cykel - både hvis du vil cykle stille og roligt eller motionere med støre hastighed på en MTB-cykel.

I Klosterheden er der anlagt en ca. 50 km lang MTB-rute. Der er forsøgt at lave en så spændende og udfordrende bane som muligt. Ruten veksler mellem kørsel på grusvej, terrænkørsel på kuperet grund og snoede strækninger ind mellem træerne. Hvis du ikke ønsker at køre hele ruten igennem er det muligt at afkorte ruten.

MTB-ruten er afmærket med lilla pletter på træerne.

I Klosterheden er der bl.a. bævere, som blev udsat i skoven i 1999. Skoven og hedesletten ligger syd for Lemvig og indeholder flere minder fra 2. Verdenskrig, bl.a. flyvepladser og bunkere, en stor legeplads samt mange vandre-, cykel- og ridestier (ca. 30 km mod sydøst). Fra flyvepladsen kan man komme på rundflyvning over området.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.04 | 12:33

Huset er ledig i maj

...
07.01 | 22:15

Er huset ledig i perioden 15/4 - 22/4 og hvad er prisen?

...
02.09 | 19:11

Hvad er prisen i fra den 2/11-4/11? Og er den ledig der? Mvh. Betina

...
21.03 | 21:20

Huset er optaget

...
Du kan lide denne side