Sommerhus udlejes ved Vesterhavet

POOLHUS med SPA SAUNA, DAMPKABINE og FITNESSRUM og med TRÅDLØS INTERNET.

Beskrivelse af husetDette pæne sommerhus med swimmingpool, bygget i 2006 og renoveret i 2012 ligger på en naturgrund med sandkasse, legehus og gynge. Til huset hører et dejligt, til dels overdækket terrasseareal samt en skøn sol gård med diverse havemøbler. Det veludstyrede køkken er kombineret med opholdsstuen og bl.a. udstyret med opvaskemaskine, amerikansk køleskab med fryser vand og isterning maskine, mikrobølgeovn, varmluft ovn og komfur med keramiske kogeplader. I opholdsstuen, hvorfra der er udgang til den overdækkede terrasse, finder I brændeovn, DVD afspiller, 50” fladskærms TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD- afspiller. Huset er indrettet med en dejlig børnevenlig swimmingpool som altid tilstræbes at være mellem 28 og 30 grader varm. Poolen måler (4,5 x 3,5 x 1,0 m). Fra pool rummet er der adgang til husets 2 personers sauna.

Aktivitetsrummet er bl.a. udstyret med et kombineret air hockey/- bordfodbold og pool bord, samt et bobspil et 40'fladskærms TV med parabol(digital) samt Nintendo - Wii, Playstation  2 og 3 og et sandwich solarium. 

Sovepladserne fordeler sig på 5 gode soverum; 4 med dobbeltseng samt 1 med køjeseng og 1 enkeltseng. Der findes i alt 3 badeværelser; 1 med bruseniche og 2-pers. spa og puslebord, 1 med dampkabine og 1 med bruseniche med vandmasage. Gulvvarme i opholdsstuen, gangen og de 3 badeværelser. Af yderligere udstyr kan gratis, trådløs internetforbindelse (computer skal medbringes), vaske maskine og tørretumbler nævnes. Til de mindste gæster er der 2 barnesenge, 2 høje barnestole, en gåstol en pot og en barnevogn med lift. Udendørs vask med varm og kold vand ved huset. Et dejligt sommerhus velegnet til såvel 1 som 2 familier - med et udbud af aktivitetsmuligheder, som gør det attraktivt uanset årstid.

Den åbne terrasse er ca. 45 m2 og afskærmet med et ca. 90 cm høj rækværk og låge. Her er der plads til en mindre hund.
.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.04 | 12:33

Huset er ledig i maj

...
07.01 | 22:15

Er huset ledig i perioden 15/4 - 22/4 og hvad er prisen?

...
02.09 | 19:11

Hvad er prisen i fra den 2/11-4/11? Og er den ledig der? Mvh. Betina

...
21.03 | 21:20

Huset er optaget

...
Du kan lide denne side